BEDRUKT

Sublimatie

Sublimatie is d.m.v. een speciale inkt een afdruk op papier maken en deze vervolgens bedrukken op wit of licht gekleurd polyester textiel. Je kunt ook op mokken, klokken, tegeltjes, glas en meer drukken.

De opdruk wordt er onder hoge temperatuur ingebakken en is zeer slijtvast. Op textiel voel je de opdruk ook niet aangezien deze volledig in de stof zit. Mokken, kopjes en ander keramiek is vaatwasmachine bestendig. 

Flex & Flock Folie, Vinyl.

Materiaal dat in de sign, textiel en sport industrie veel gebruikt wordt voor het bedrukken van onder andere kleding. Het materiaal bestaat uit een voorkant (folie) met lijmlaag en een achterkant (drager/ backing), die er voor zorgt dat het materiaal tijdens het persen eenvoudig te positioneren is. Uit flexfolie kan je teksten en logo’s snijden (plotten) met behulp van een snijplotter. Met behulp van een transferpers, ook wel hittepers genoemd, kun je deze vervolgens aanbrengen op stoffen als katoen, polyester, nylon of een mix hiervan. Tevens wordt de flex folie gebruikt voor o.a. raam/gevel/voertuig belettering, reclameborden enz.