MarcelsOntwerp

Nieuwe website

Je hebt al een idee, maar weet niet hoe je het verder moet aanpakken.

In overleg bouw ik samen met jou een nieuwe website. Eerst wordt de domeinnaam geregeld en de hosting om je website te plaatsen. Dat kun je zelf doen, ik kan het ook voor je regelen. Alles komt sowieso op jouw naam te staan.

Het technische gedeelte van de website bouw ik dan voor je. Vervolgens alle ideeën verzamelen, het 1 en ander bespreken zoals menu, kleuren en uitstraling en de eerste pagina’s worden geplaatst en ingevuld. Afbeeldingen en logo er bij (heb je nog geen logo kan ik dat ook voor je regelen) en  de juiste structuur aanbrengen om jouw website naar wens te maken.

Bestaande website

Je hebt al een website, maar je bent niet meer tevreden en wil het anders aanpakken.

In overleg verbouw ik je website met alle huidige technieken die er zijn. Domeinnaam en hosting zijn al geregeld, maar toch even checken om eventueel te switchen. Het scheelt soms best wel in de kosten en mogelijkheden.

Het technische gedeelte van de website verbouw ik dan voor je. Vervolgens alle nieuwe ideeën verzamelen, het 1 en ander bespreken zoals aangepast menu, kleuren en vernieuwde uitstraling en de verbouwing kan beginnen. Afbeeldingen, logo en teksten aanpassen en/of verbeteren, zoekmachine optimalisatie en  de juiste structuur aanbrengen om jouw website naar wens aan te passen.

De website/webwinkel is geheel jouw eigendom. Wil je enkel een paar artikelen verkopen dan kan dat ook. Diverse mogelijkheden om jouw ideeën tot een succes om te toveren. Zelf de website bijhouden, teksten en afbeeldingen aanpassen, producten toevoegen, afbeeldingen veranderen. Heel veel is er mogelijk, overal kan ik je een duidelijke uitleg bij geven in de vorm van een.pdf met duidelijke tekst en afbeeldingen, zodat je snel nog even terug kunt kijken hoe bepaalde dingen ook als weer geregeld zijn. 

WordPress is het meest gebruikte Content Management Systeem (CMS) waarmee je een website kunt bouwen en onderhouden. Behalve dat dit het meest gebruikte CMS is, is WordPress ook het snelst groeiende. Van de top 10 miljoen websites online, worden er dagelijks meer dan 500 sites gebouwd met WordPress (versus 60-80 per dag die worden gebouwd op beheerde platformen zoals Shopify of Squarespace). (12 jan. 2021). Dat betekent dus ook dat er heel veel te vinden is hoe je bepaalde problemen kunt aanpakken. En omdat er zoveel gebruikers zijn kom je vaak ook nog handige, leuke en bruikbare voor je eigen website tegen.

En kom je er nog niet uit of heb je geen zin om te zoeken kun je altijd even een mailtje sturen naar mij waar je altijd vlot antwoord op krijgt.

Ik mag graag bezig zijn met de technische kant van allerlei zaken. Zo ook webdesign met alle mogelijkheden die er tegenwoordig zijn om zelf websites/webshops te bouwen. Ruim 20 jaar geleden kwam ik in aanraking met macromedia flash. Hier waren de mogelijkheden fantastisch. Interactiviteit, multimedia, presentaties, animaties, je kon het zo gek niet bedenken of het was wel mogelijk in flash. Maar helaas werd flash na verloop van tijd eerst niet meer ondersteund door Apple computers en even daarna was het einde van het programma al snel in zicht. Een tijd lang wat andere programma’s uitgeprobeerd om uiteindelijk bij WordPress uit te komen. Ook hier weer veel uitproberen, leren, leren en nog meer uitproberen, en daar kon ik langzaam maar zeker ook al een heleboel mee voor elkaar krijgen. Maar het internet is er voor iedereen, dus alle dingen die leuk zijn komt in de loop van de tijd een prijskaartje aan te hangen. Ik blijf het nog steeds de uitdaging vinden om alle wensen die ik heb voor het samenstellen van een website met gratis plugins voor elkaar te krijgen, maar helaas is hier de commercie hard op weg om steeds meer kapot te maken. Maar ja, ontwikkelaars willen natuurlijk ook geld verdienen.

Ik bouw een website zoals de klant dat graag wil. Als de website er staat kan de klant steeds meer zelf aanpassen. Ik maak een uitleg voor de onderdelen die de klant wil aanpassen en als het heel lastig wordt sta ik altijd klaar om een handje te helpen. Helaas is in de praktijk gebleken dat na verloop van tijd de aandacht en/of de tijd voor het website bouwen en onderhouden er meestal niet is. Er moet tenslotte geld verdient worden. En die website bijhouden en verder optimaliseren is dan toch nog vaak maar een bij zaak. Jammer, maar het is niet anders.

Hier volgen een aantal websites waar ik de basis van heb gebouwd zoals de eigenaar dat wilde, en die nu onderhouden wordt door de eigenaar zelf, of waar nog geen verdere ontwikkelingen plaats vinden:

https://www.Biancadilollo.nl

Wellness voor vrouwen.

Wachtend tot de coronatijd voorbij is (en waarschijnlijk ook daarna) onderhoudt zij zelf de website. Ik heb de webshop in September 2020 nog aangevuld met alle Neoderma producten, maar de rest doet zij allemaal zelf. Af en toe pagina’s toevoegen, prijzen aanpassen, teksten veranderen en nieuwe producten of diensten presenteren. Adverteren op Facebook en klanten op de hoogte houden. Wachtend tot covid 19 verbannen is en alle vrouwen van Nederland weer een fijne behandeling kunnen boeken en ondergaan bij Bianca en haar team.

SL-Extensions.nl

https://www.SL-extensions.nl

Startend onderneemster Sandra Luz.

Haar extensions, iets wat in Brazilië een veel en al lang gebruikte methode is om vol en lang haar te creëren. De hairweave methode die ik toepas beschadigd niet je eigen haar en de SL-Extensions zijn 100% echt haar.

Zit nu nog in een test fase om te kijken of hier genoeg mogelijkheden zijn om een extra boterham te verdienen.